Z Self Priming Pump Series


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    struktur

    kurva

    ngubungake

    Tags Product

    Z Self Priming Pump Series

    MIMO pump poto-priming iku sawijining pump saving dirancang karo standar internasional ISO lan dikembangaké liwat nresep lan Ngapikake data technical related loro lan luar negeri lan kalebet pump centrifugal poto-progametangium lan migunakake segel mechanical saka ring Keramik supaya minangka kanggo nolak sembarang Cairan Sandy kanggo pindhah menyang pasuryan sealing, nyegah saka njupuk kegores. pump iki ngemu kaluwihan saka struktur kompak, operasi gampang, gerakan stabil, gampang pangopènan, efficiency dhuwur, dadi dawa lan kapasitas poto-nyedhot kuwat lan, minangka ora tutup mlaku perlu kanggo dipasang ing pipo lan mung jumlah tartamtu saka Cairan anjog sing bakal kapenuhan ing pump sadurunge karya, mbenakake kawontenan karya nalika simplifying sistem pipo.

    diesel-poto-nyedhot-pump

    Fitur
    • Cast-wesi, logam campuran pipa, karbon, baja, seng tembaga free, Kuningan Silicon konstruksi stainless steel (bahan liyane kasedhiya ing panyuwunan)
    • efficiency High pindho nyedhot sengseming
    • Awet, kurang gangguan, urip dawa prewangan
    • segel mechanical kualitas Premium
    • Electric utawa diesel drive

    poto-nyedhot-pump

    Keterangan
    MODEL panjelasan

    ZW

    Aplikasi

    1. tetanduran kahanan Air
    2. layanan Building
    3. Fire sistem Fighting
    4. Cans sistem / Sprinkler
    5. pabrik Paper
    6. Pharmaceuticals
    7. Gula Mills
    8. sayur-sayuran Oil Mills

    poto-priming-Pumps


  • Previous:
  • Next:

  • pump priming poto

    ZWX Pump Material

     

    No.

    Part Description

    Material Keterangan

    1

    kopling

    Cast Iron

    2

    batang

    Steel *

    3

    prewangan

    Steel Cast

    4

    Seal Teknik

    Cast Iron

    5

    prewangan Majelis

    Cast Iron

    6

    pump Casing

    Cast Iron

    7

    Outlet

    Cast Iron

    8

    Inlet

    Cast Iron

    9

    Ngarep Seal Ring

    Cast Iron

    10

    sengseming

    Cast Iron

    11

    mburi Cover

    Cast Iron

    12

    Beffle Ring

    Cast Iron

    13

    Liquid Isi Lubuk

    Cast Iron

    14

    Liquid Back Lubuk

    Cast Iron

     

    bolts

    Seng dilapisi Steel

    * Opsi materi batang Other kasedhiya.

     

    Sedheng: limbah, banyu limbah, Banjir ...
    Pressure: High Pressure
    Driver: Motor, Diesel, Gasoline, Surya, Turbin
    Standard: Standard
    teori: Centrifugal Pump
    Model: Z
    Brand: MIMO
    Asal: China (Mainland)> Hebei
    Pump Kepala 8.6-200 m
    Pump mili 25-15000 m³ / h
    jinis Pump Driving Motor, Diesel, Gasoline, Surya, Turbin
    Pump sengseming No. Single-Stage Pump
    Influent jinis sengseming Self Priming Pump
    Posisi pump batang horisontal pump
    pump Casing gabungan horisontal Split pump
    suhu Liquid: <80 ℃
    pump sengseming Ditutup
    Paket Transport Plywood Case
    Keterangan ISO, SGS, CE

  • 
    WhatsApp Online Chat !