Industry News

 • Designing a floating pump station to solve long-standing challenges

  Designing a floating pump station to solve long-standing challenges

    Designing a floating pump station to solve long-standing challenges By Siobhan Day, Journalist, Pump Industry Magazine Faced with the challenge of low water levels, a shared recreational area and the need for easy maintenance, Federation Council in New South Wales had its work cut out for ...
  Lexo më shumë
 • Global Analysis of the Pump Market in the Oil & Gas Industry

  Global Analysis of the Pump Market in the Oil & Gas Industry

  Global Analysis of the Pump Market in the Oil & Gas Industry The global pump market in oil and gas stood at a staggering $9 billion market in 2014. Although the growth rate for pumps is expected to be low during the current year because of the recent weakness in investments in oil and gas, th...
  Lexo më shumë
 • Binghatti thotë se reformat ekonomike do të shkaktonte rritje të ndjeshme '' në Dubai

  Binghatti thotë se reformat ekonomike do të shkaktonte rritje të ndjeshme '' në Dubai

  Reformat ekonomike duke përfshirë edhe një dokument i heqjes dorë në tarifat e regjistrimit të pronës në fund do të forcojë apel ndërkombëtar të biznesit Dubai-së, dhe të shkaktojë "rritje të konsiderueshme" në sektorin e pasurive të patundshme, tha Binghatti Developers. kryeshefi ekzekutiv dhe kreu i arkitekturës në Binghatti Developers, Muha ...
  Lexo më shumë
 • CW Awards 2018: Nominimet për ngjarje Dubai tani janë të hapura

  CW Awards 2018: Nominimet për ngjarje Dubai tani janë të hapura

  Nominimet për Awards Javës ndërtimit 2018 tashmë janë të hapura. Tani në vitin e tyre të 14-të, CW Awards të këtij viti do të zhvillohet të mërkurën, më 5 dhjetor. Ngjarja do të festojë arritjen e kontraktorëve të ndërtimit, nën-kontraktorët, këshilltarët, dhe zhvilluesit nga e gjithë Lindja e Mesme. T ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat !