• qqq

wilujeung sumping

Tentang Kami

parusahaan MIMO Aliran Control mangrupa pabrik design pompa, layanan na suplai parusahaan téhnologi ISO9001 Quality Accredited dumasar ngalayanan nu Pertambangan, Irigasi, pangerukan, Industri Prosés. Sadaya produk urang nu greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya. Simkuring geus nyadiakeun numput slurry, ngompa kokotor, nu numput Bersih-cai, valves, pipa jeung produk patali lianna kalayan rojongan teknis na dina situs deui-up ka pertambangan Australia sarta séktor industri pikeun leuwih 25 taun. 

MIMO hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you.


WhatsApp Online Chat !