Z Self Priming Kongrés Series


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    struktur

    pengkolan

    atribut

    Tags produk

    Z Self Priming Kongrés Series

    MIMO pompa timer priming mangrupa pompa hemat energi dirancang kalayan standar internasional ISO sarta dimekarkeun ngaliwatan nyerep jeung ngaronjatkeun data teknis patali duanana sarta mancanagara tur milik pompa centrifugal timer priming sarta ngagunakeun segel mékanis of cingcin keramik kituna nolak sagala cairan keusik pikeun muka kana beungeut sealing, ngahulag tina lalaki scratched. pompa Ieu nyepeng kaunggulan tina struktur kompak, operasi gampang, gerakan stabil, pangropéa gampang, efisiensi tinggi, lilana panjang jeung kapasitas timer nyeuseup kuat sarta, salaku euweuh klep suku anu diperlukeun bisa dipasang dina pipa jeung ukur jumlah nu tangtu cairan ngarah anu diperlukeun pikeun dieusi kana pompa méméh gawé, ngaronjatkeun kaayaan gawé bari ngajarkeun sistem pipa.

    solar-timer nyeuseup-pompa

    Fitur
    • Nu matak-beusi, alloy saluran, karbon, baja, séng parunggu bébas, kuningan silikon atawa konstruksi steel baja (bahan séjénna aya dina pamundut)
    • efisiensi High ganda nyeuseup impeller
    • awét, noise low, hirup lila bearing
    • segel mékanis kualitas Premium
    • Electric atawa solar drive

    timer nyeuseup-pompa

    Spésifikasi
    modél katerangan

    ZW

    Aplikasi

    1. tatangkalan udar Air
    2. jasa Gedong
    3. Seuneu sistem pajoang
    4. Irigasi sistem / Sprinkler
    5. cyber Paper
    6. farmasi
    7. Gula Mills
    8. sayur Minyak Mills

    timer priming-numput


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • pompa priming diri

    ZWX Kongrés Bahan

     

    No

    bagian Pedaran

    bahan spésifikasi

    1

    gandeng

    tuang Beusi

    2

    leunjeur

    Beusi sténless*

    3

    bantalan as

    Steel tuang

    4

    Seal mékanis

    tuang Beusi

    5

    bearing Majelis

    tuang Beusi

    6

    pompa Casing

    tuang Beusi

    7

    outlet

    tuang Beusi

    8

    liang

    tuang Beusi

    9

    Hareup Seal Ring

    tuang Beusi

    10

    Impeller

    tuang Beusi

    11

    pungkur Cover

    tuang Beusi

    12

    Beffle Ring

    tuang Beusi

    13

    Cairan ngeusian Hole

    tuang Beusi

    14

    Cairan Balik Hole

    tuang Beusi

     

    Bolts

    Séng Plated Steel

    * Pilihan bahan aci lianna nu aya.

     

    Sedeng: kokotor, cai Runtah, Banjir ...
    tekenan: High tekenan
    Supir: Motor, Diesel, Bensin, Solar, turbin
    Standar: Standar
    Teori: centrifugal Kongrés
    Modél: Z
    Brand: MIMO
    Asal: Cina (Daratan)> Hebei
    Kongrés Kepala 8.6-200 m
    Kongrés Aliran 25-15000 m³ / h
    jenis Kongrés nyetir Motor, Diesel, Bensin, Solar, turbin
    Kongrés Impeller No. Single-Panggung Kongrés
    Influent Jenis Impeller Self Priming Kongrés
    posisi tina pompa aci horisontal pompa
    pompa Casing Gabungan horisontal Split pompa
    hawa Liquid: <80 ℃
    pompa Impeller Closed
    Paket Angkutan lapis Case
    spésifikasi ISO, SGS, CE

  • 
    WhatsApp Online Chat !