S Double nyedhot Split Case Pump


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    struktur

    kurva

    ngubungake

    Tags Product

    MS pindho nyedhot WATER PUMP SERIES

    Iki pump cilik centrifugal pamisah wis kepala dhuwur, ciri aliran gedhe, digunakake digunakake ing engineering. Punika pungkasan-model-daya energi pump horisontal pamisah mentas dikembangaké dening kita ing basa saka lawas gaya pindho pump nyedhot ing ngarep lan luar negeri.
    Padha digunakake kanggo nangani banyu resik utawa cairan padha kanggo banyu ing fisik lan kimia, suhu maksimum ora ngluwihi 80 ° C. Seri iki saka Pumps cocok kanggo sumber banyu lan got ing pabrik, tambang lan kutha, stasiun daya, irigasi lan got tani lan rauh. Batang sealing alus packing sealing.

    Fitur

    • Cast-wesi, logam campuran pipa, karbon, baja, seng tembaga free, Kuningan Silicon konstruksi stainless steel (bahan liyane kasedhiya ing panyuwunan)
    • efficiency High pindho nyedhot sengseming
    • Awet, kurang gangguan, urip dawa prewangan
    • kualitas Premium segel mechanical
    • Electric utawa diesel drive

    pindho nyedhot-pump

     

    pump nyedhot pindho

    mimpin TYPE

    3

    APLIKASI
    Fire Protection
    Water Transfer
    Municipal Water Supply
    Cans
    Industry
    Proses Water
    Raw Water Supply
    Dewatering (Clean Water)
    Banjir kaenthengan

    2

     

    pindho nyedhot-pump (2)


  • Previous:
  • Next:

  • 1

     

    No.

    Part Description

    Material Keterangan

    Material Pilihan

    1

    Kelenjar saka Teknik Seal

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    2

    sealing Ring

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    3

    pump Cover

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    4

    sengseming

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    5

    batang Lengan

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    6

    stuffing

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    7

    Kelenjar saka stuffing

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    8

    batang

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    9

    Seal Teknik

    hard Alloy

     

    10

    pump Casing

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    11

    prewangan Majelis

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

    12

    kopling

    Cast Iron

    SS304 / SS316 / AL2205

     

    bolts

    Seng dilapisi Steel

     

    * Opsi materi batang Other kasedhiya.  

    MODEL panjelasan

     

    S

      

    Koleksi

    Flow

    Lowongan

    kacepetan

    Motor Power

    efficiency

    NPSHr

    bobot

    m 3/ h

    m

    rpm

    kw

    %

    m

    kg

    1

    200S-95

    234

    93,5

    2950

    90

    71

    4,45

    309

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    2

    250S-65

    486

    65,1

    1470

    132

    76,5

    3,65

    596

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    3

    300S-90

    792

    90

    1470

    315

    77,5

    3,5

    857

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    4

    350S-125

    1250

    125

    1470

    710

    74,5

    7,6

    1500

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    5

    500s-98

    2020

    98

    980

    800

    79,5

    4

    4330

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    6

    600S-75

    3170

    75

    980

    900

    88

    6

    4300

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    7

    800S-76

    5500

    76

    730

    1600

    88

    6

    7900

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    * More model pump hubungi kita.

    Sedheng: Water, River, Sea, Lake, Banjir, Rain ...
    Pressure: High Pressure
    Driver: Motor, Diesel, Gasoline, Hydraulic, Surya, Turbin
    Standard: Standar ISO
    teori: Centrifugal Pump
    Model: MS
    Brand: MIMO
    Asal: China (Mainland)> Hebei
    Pump Kepala 8.6-200 m
    Pump mili 25-15000 m³ / h
    jinis Pump Driving Motor, Diesel, Gasoline, Surya, Turbin
    Pump sengseming No. Single-Stage Pump
    Influent jinis sengseming Double nyedhot Pump
    Posisi pump batang horisontal pump
    pump Casing gabungan horisontal Split pump
    suhu Liquid: <80 ℃
    pump sengseming Ditutup
    Paket Transport Plywood Case
    Keterangan ISO, SGS, CE

  • 
    WhatsApp Online Chat !