• qqq

добредојден

за нас

MIMO контрола на проток компанија е ISO9001 квалитет акредитирани технологија базирана пумпа производство дизајн, услуги и снабдување компанија сервисирање рударство, наводнување, корито, индустрии на процесот. Сите наши производи се многу ценети во различни пазари низ целиот свет. Ние сме биле обезбедување со кашеста маса пумпи, пумпи за отпадна вода, чиста вода пумпи, вентили, цевки и други производи поврзани со техничка поддршка и на место за back-up на рударски и индустриски сектори во Австралија за повеќе од 25 години. 

MIMO hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you.


WhatsApp Online Chat !