• qqq

i mirëpritur

Rreth nesh

Kompania MIMO Flow Control është një prodhim dizajn pompë, shërbimit dhe furnizimit me teknologji ISO9001 Quality akredituar kompania me bazë në servis Minierave, ujitjes, pastrimi, industrinë e procesit. Të gjitha prodhimet tona janë vlerësuar në masë të madhe në një shumëllojshmëri të tregjeve të ndryshme në të gjithë botën. Ne kemi qenë të siguruar pompat slurry, Pompa zeza, pompa Clean-ujit, valvola, tubacionit dhe produkte të tjera të lidhura me mbështetje teknike dhe në vend back-deri në sektorët industriale dhe minierave të Australisë për mbi 25 vjet. 

MIMO hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you.


WhatsApp Online Chat !