Taros Kami

MIMO aliran kontrol CO., LTD

alamat

No 2 Xidu Desa, Boye Bandar, Baoding, Propinsi Hebei Province 071000, PR Cina

Surélék

miracle@mimoflow.com

telepon

0086 312 5886283

jam

Senén-Jumat: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !