S Double nyeuseup Split Case Kongrés


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    struktur

    pengkolan

    atribut

    Tags produk

    MS ganda nyeuseup cai pompa runtuyan

    TheS pompa hal centrifugal pamisah boga sirah luhur, ciri aliran badag, loba dipaké dina rékayasa. Ieu telat-modél nyimpen-énergi pompa horisontal dibeulah karek dikembangkeun ku urang dina dasar nu heubeul gaya ganda pompa nyeuseup betah tur mancanagara.
    Éta téh dipaké pikeun nanganan cai bersih atawa cair lianna nu sarupa jeung cai dina pasipatan fisik jeung kimia, suhu maksimum teu exceeding 80 ° C. Runtuyan ieu numput cocog pikeun suplai cai sarta drainase di pabrik, Pertambangan sarta kota, stasiun kakuatan, irigasi jeung drainase tina tani jeung geura-giru. Aci sealing lemes packing sealing.

    CIRI

    • Nu matak-beusi, alloy saluran, karbon, baja, séng parunggu bébas, kuningan silikon atawa konstruksi steel baja (bahan séjénna aya dina pamundut)
    • efisiensi High ganda nyeuseup impeller
    • awét, noise low, hirup lila bearing
    • kualitas Premium segel mékanis
    • listrik atawa solar drive

    ganda-nyeuseup-pompa

     

    pompa nyeuseup ganda

    disetir tipe

    3

    aplikasi
    Seuneu Protection
    Cai Mindahkeun
    Municipal Cai Supply
    Irigasi
    Industri
    Prosés Cai
    Raw Cai Supply
    Dewatering (Beresih Cai)
    Banjir Mitigasi

    2

     

    ganda-nyeuseup-pompa (2)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1

     

    No

    bagian Pedaran

    bahan spésifikasi

    bahan Options

    1

    Kelenjar of Mechanical Seal

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    2

    Sealing Ring

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    3

    pompa Cover

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    4

    Impeller

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    5

    aci leungeun baju

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    6

    isina

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    7

    Kelenjar of isina

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    8

    leunjeur

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    9

    Seal mékanis

    teuas Galunggung

     

    10

    pompa Casing

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    11

    bearing Majelis

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

    12

    gandeng

    tuang Beusi

    SS304 / SS316 / AL2205

     

    Bolts

    Séng Plated Steel

     

    * Pilihan bahan aci lianna nu aya.  

    modél katerangan

     

    S

      

    ngetik

    aliran

    sirah

    kagancangan

    motor daya

    episiensi

    NPSHr

    beurat

    m 3/ h

    m

    rpm

    kw

    %

    m

    Kg

    1

    200S-95

    234

    93,5

    2950

    90

    71

    4,45

    309

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    2

    250S-65

    486

    65,1

    1470

    132

    76,5

    3,65

    596

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    3

    300S-90

    792

    90

    1470

    315

    77,5

    3,5

    857

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    4

    350S-125

    1250

    125

    1470

    710

    74,5

    7.6

    1500

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    5

    500S-98

    2020

    98

    980

    800

    79,5

    4

    4330

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    6

    600S-75

    3170

    75

    980

    900

    88

    6

    4300

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    7

    800S-76

    5500

    76

    730

    1600

    88

    6

    7900

     

    ...

     

     

     

     

     

     

     

    * More model pompa mangga ngahubungan kami.

    Sedeng: Cai, River, Sea, Tasik, Banjir, Hujan ...
    tekenan: High tekenan
    Supir: Motor, Diesel, Bensin, hidrolik, Solar, turbin
    Standar: Standar ISO
    Teori: centrifugal Kongrés
    Modél: MS
    Brand: MIMO
    Asal: Cina (Daratan)> Hebei
    Kongrés Kepala 8.6-200 m
    Kongrés Aliran 25-15000 m³ / h
    jenis Kongrés nyetir Motor, Diesel, Bensin, Solar, turbin
    Kongrés Impeller No. Single-Panggung Kongrés
    Influent Jenis Impeller Double nyeuseup Kongrés
    posisi tina pompa aci horisontal pompa
    pompa Casing Gabungan horisontal Split pompa
    hawa Liquid: <80 ℃
    pompa Impeller Closed
    Paket Angkutan lapis Case
    spésifikasi ISO, SGS, CE

  • 
    WhatsApp Online Chat !